Tempus Cucumis: The Dark Sessions I

Onder de noemer Tempus Cucumis proberen Lukas Huisman en ik voor het tweede jaar op rij de zomer net dat beetje dragelijker te maken.

In tegenstelling tot vorig jaar kozen we er deze keer voor om slechts één nummer te maken in plaats van de negen die we vorig jaar, gespreid over twee maanden, online kieperden.

IMG_5239kopieVooraleer men ons, geheel onterecht en uiterst ongefundeerd, van leeggangerij zou beschuldigen: we maakten wel een erg lang nummer. Zo eentje van om en bij het uur. Zo eentje dat praktisch gezien – ten einde vroegtijdige saturatie bij de luisteraar te vermijden – over een week of negen verspreid dient te worden. Compleet toevallig maar uiterst handig gezien juli en augustus nu net negen weken bevatten. Het geluk mag af en toe ook eens de juiste kant op vallen.

Omdat we uiteraard geen twee keer hetzelfde kunnen doen hebben we er maar meteen voor gekozen om de hele zwik een heuse videoclip mee te geven, beelden die aansluiten bij het thema van dit jaar. The Dark Sessions. Het was immers een jaar om best vrolijk van te worden. Helaas heeft daardoor de ons  kenmerkende draaiende komkommer wel het loodje moeten leggen. Bloemen noch kransen.

De komende twee maanden zal er iedere donderdag, om 19uur stipt, een nieuw deel op ons youtube-kanaal verschijnen. Het eerste deel van negen staat sinds vorige donderdag online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: